Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Stredomorská frittata plná byliniek

Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru. 

Stredomorská frittata plná byliniek
19. MÁJ 2015

Čo budeme potrebovať?

  • olivový olej na varenie (ghee maslo)
  • 6 koktailových paradajok 
  • ½  červenej cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 5-6 čiernych olív
  • 3 veľké vajíčka
  • malá hrsť čerstvej petržlenovej vňate 
  • malá hrsť čerstvej bazalky (rukoly)
  • malá hrsť čerstvej mäty 
  • štipka kurkumy
  • morská soľ (himalájska soľ)
  • mleté čierne korenie 

Ako budeme postupovať?

Na malej panvici rozohrejeme olivový olej (ghee maslo), pridáme nakrájanú červenú cibuľku a cesnak. Chvíľku dusíme, kým cibuľka trošku nezmäkne, potom pridáme paradajky a olivy. V malej miske si rozšľaháme vajíčka, posolíme, okoreníme a primiešame posekané bylinky. Zmes nalejeme na panvicu, nemiešame. Panvicu necháme stáť 5-6 minút, aby nám omeleta "došla". 

Odporúčame prečítať: Špenátová omeleta so sušenými paradajkami

Zdroj receptu: fitshaker

Autor článku

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Stredomorská frittata plná byliniek

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.