Pridaj sa do LETNÉHO SHAPU so Supershape, začať môžeš aj DNES!

LETNÝ SHAPE 2025

Stredomorská frittata plná byliniek

Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru. 

Stredomorská frittata plná byliniek
19. MÁJ 2015

Čo budeme potrebovať?

  • olivový olej na varenie (ghee maslo)
  • 6 koktailových paradajok 
  • ½  červenej cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 5-6 čiernych olív
  • 3 veľké vajíčka
  • malá hrsť čerstvej petržlenovej vňate 
  • malá hrsť čerstvej bazalky (rukoly)
  • malá hrsť čerstvej mäty 
  • štipka kurkumy
  • morská soľ (himalájska soľ)
  • mleté čierne korenie 

Ako budeme postupovať?

Na malej panvici rozohrejeme olivový olej (ghee maslo), pridáme nakrájanú červenú cibuľku a cesnak. Chvíľku dusíme, kým cibuľka trošku nezmäkne, potom pridáme paradajky a olivy. V malej miske si rozšľaháme vajíčka, posolíme, okoreníme a primiešame posekané bylinky. Zmes nalejeme na panvicu, nemiešame. Panvicu necháme stáť 5-6 minút, aby nám omeleta "došla". 

Odporúčame prečítať: Špenátová omeleta so sušenými paradajkami

Zdroj receptu: fitshaker

Autor článku

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Stredomorská frittata plná byliniek

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.