Stredomorská frittata plná byliniek
Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru.
19. MÁJ 2015
Čo budeme potrebovať?
- olivový olej na varenie (ghee maslo)
- 6 koktailových paradajok
- ½ červenej cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 5-6 čiernych olív
- 3 veľké vajíčka
- malá hrsť čerstvej petržlenovej vňate
- malá hrsť čerstvej bazalky (rukoly)
- malá hrsť čerstvej mäty
- štipka kurkumy
- morská soľ (himalájska soľ)
- mleté čierne korenie
Ako budeme postupovať?
Na malej panvici rozohrejeme olivový olej (ghee maslo), pridáme nakrájanú červenú cibuľku a cesnak. Chvíľku dusíme, kým cibuľka trošku nezmäkne, potom pridáme paradajky a olivy. V malej miske si rozšľaháme vajíčka, posolíme, okoreníme a primiešame posekané bylinky. Zmes nalejeme na panvicu, nemiešame. Panvicu necháme stáť 5-6 minút, aby nám omeleta "došla".
Odporúčame prečítať: Špenátová omeleta so sušenými paradajkami
Zdroj receptu: fitshaker
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)