Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.
Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru.
Tieto špagety sa skladajú iba z piatich ingrediencií.
Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu?
Pohánka je bohatá na flavonoid rutín, ktorý posilňuje krvné cievy.
Dlho som váhala, kým som sa odhodlala vyskúšať tento recept. V živote by ma nenapadlo jesť surový karfiol.
Keď mám uviesť, aké jedlá varím najradšej, tak sú to práve jedlá z panvice. Zbožňujem zmesi zeleniny, ryže, cestovín a chutných omáčok.
Rizoto na milión spôsobov pozná každý. Skúšali ste však ryžu nahradiť niečím iným?
Zdravý koláč s medvedím cesnakom, ktorý posilní imunitu a navyše úžasne chutí.
Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.
Neuveriteľný vegánsky pokrm! Plný zeleniny, zelených listov a samozrejme s quinoou. Rýchle a zdravé jedlo.
Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva.
Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.
Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.
Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny.
Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom.
Hummus je pochúťka, ktorú milujú ľudia na celom svete.
Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.