Lievance s jablkami a mandľovým maslom
Tieto lievance môžu byť aj maškrtou, ktorú si doprajete po obede.
31. OKT 2016
Suroviny na 2 porcie:
Na palacinky:
- 100 g múky z ryže natural (je prirodzene bez lepku)
- 20 g ryžového proteínu (voliteľné)
- 2 vajíčka
- 150 ml rastlinného mlieka
- 1 PL javorového sirupu
- šťava z 1/2 limetky
- 1 ČL kypriaceho prášku bez sulfátov
Na opekanie:
- 1 PL kokosového oleja
Navrch:
- 1 veľké alebo 2 malá jabĺčka
- 2 ČL mandľového masla
Postup:
Všetky ingrediencie spolu zmiešame v mixéri. Konzistencia by mala byť o niečo hustejšia ako pri palacinkách. Na panvici si rozohrejeme kokosový olej a palacinky opekáme na miernom ohni cca 1 až 2 minúty z každej strany. Navrch nastrúhame jabĺčko a polejeme mandľovým maslom.
Dobrú chuť!
Zdroj: zhravo.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Máte pocit, že sa vám zásoby tekvice vôbec nemíňajú? Ponúkame vám ďalší chutný a zdravý recept, kde ich môžete využiť.
Niečo pre milovníkov zdravých sladkostí v bezlepkovej a v bezmliečnej verzii, bez laktózy a kazeínu.
Čučoriedky milujem na všetky spôsoby. Aj vy?
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)