25. FEB 2016

Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a čínskej kapusty s orechami

Recepty Henriety Peškovičovej sú plné farby a fantázie. Presne taký je aj tento šalát.

Suroviny

  • 1 ks  tekvice hokaido
  • 1 ks mrkvy
  • pekanové orechy
  • čínska kapusta
  • soľ, muškátový orech, korenie
  • olej

Postup

Na olej dáme tekvicu, mrkvu, pekanové orechy. Prehrejeme, pridáme soľ, muškatový orech, korenie a na záver po odstavení pridáme na tenko nakrájanú čínsku kapustu.

Zdroj receptu: Henrieta Peškovičová

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Rajčinový šalát s mozzarellou (alebo tofu)Rajčinový šalát s mozzarellou (alebo tofu)

Jednoduché jedlo, ktoré skvele poslúži ako ľahký obed či večera. 

 

Žeruchovo rajčinový šalátik so sezamomŽeruchovo-rajčinový šalát so sezamom

Osviežujúci šalát na každý deň. 

 

 

Zeleninový šalát s quinoou, avokádom a vajíčkomZeleninový šalát s quinoou, avokádom a vajíčkom

Ľahký šalát vhodný aj na obed. 


Autor článku

Henrieta

Henrieta Peškovičová

Jedlo pripravujem z toho, čo príroda ponúka. Založila som projekt Food and Figure R-evolution, kde majú miesto tí, ktorí chcú prejsť na zdravší životný štýl. Nie som lekár, nie som vedec, som len človek, ktorý si váži to, čo na Zemi dostal k tomu, aby mohol žiť." Jej ďalšie recepty nájdete aj na:

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Teplý šalát z hokaida, fialovej mrkvy a čínskej kapusty s orechami

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.