2. SEP 2016

Mrkvovo-zelerový šalát

Mrkva je známa tým, že je dobrá na zrak. 

Suroviny:

  • 3 mrkvy 
  • 1/2 stredne veľkého zeleru
  • 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy
  • 1 čajová lyžička javorového sirupu alebo jačmenného sladu
  • 1 polievková lyžica hrozienok (dobrovoľné)

Postup:

Mrkvu a zeler nastrúhame. Pridáme citrónovú šťavu a slad. Necháme pár minút odstáť. Ak chceme viac nasladko, môžeme pridať hrozienka, ktoré sme predtým nechali pár minút namočené v horúcej vode.

Zdroj: zdraviebezliekov.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Ľadový tuniakový šalátĽadový tuniakový šalát

k chcete šalát na obed, pridajte ešte jedno vajíčko natvrdo a avokádo.

 

Pečená zelenina s kozím syromPečená zelenina s kozím syrom

Marinovaná pečená zelenina s krémovým kozím syrom je fantastickou voľbou na večeru.

 

Šalát zo surovej zeleniny s avokádovou ,,majonézou”Šalát zo surovej zeleniny s avokádovou ,,majonézou”

Šalát je dobrota, ktorá vás určite nesklame. Hodí sa k vajíčkam natvrdo, posypaným mletými tymianovými pistáciami. 


Autor článku

Evablaho

Eva Blaho

Koncom roka 2011 som sa vrátila z Austrálie, kde som vyštudovala naturopatiu a nutričné poradenstvo. Na základe tejto skúsenosti som získala úplne iný pohľad na stravu, zdravie a životný štýl. Rozhodla som sa nenechať si tieto informácie iba pre seba. Prišla som späť na Slovensko a odvtedy pomáham ľuďom a šírim zdravé informácie prostredníctvom konzultácií, kurzov varenia, prednášok a chutných receptov.

http://www.zdraviebezliekov.sk

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Mrkvovo-zelerový šalát

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 852
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.