1. SEP 2016

Pečená špargľa v prosciutte

Toto „finger food" jedlo je proste tutovka.

Suroviny

  • 8 ks zelených šparglí
  • 4 plátky kvalitného prosciutta
  • 1 ČL kokosového oleja

Postup prípravy

Nič jednoduchšie. Špargľu obalíme v prosciutte a na panvici s rozpáleným kokosovým olejom ju opekáme dovtedy, kým prosciutto nebude pekne chrumkavé. 

Zdroj: zdravienatanieri.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Ľadový tuniakový šalátĽadový tuniakový šalát

Ak chcete šalát na obed, pridajte ešte jedno vajíčko natvrdo a avokádo.

 

Pečená zelenina s kozím syromPečená zelenina s kozím syrom

Marinovaná pečená zelenina s krémovým kozím syrom je fantastickou voľbou na večeru.

 

Cícerový šalát s fetouCícerový šalát s fetou

Cícer je fantastická strukovina. 


Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pečená špargľa v prosciutte

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.