5. FEB 2016

Polievka zo žltého poleného hrachu

Bio Berkana

Veľmi jednoduchá a chutná polievka z lúpaného žltého hrachu. 

Suroviny: 

  • 250 g žltého poleného hrachu 
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • himalájska soľ 
  • majorán
  • čierne mleté korenie
  • kurkuma na dofarbenie
  • slnečnicový olej

Postup: 

Cibuľku nakrájame nadrobno a opražíme na kvapke oleja. Cesnak nakrájame na plátky a pridáme k restovanej cibuľke. Keď má cibuľka sklovitú farbu, nasypeme hrach a zalejeme vodou. Varíme, kým sa hrach nerozvarí na kašu. Pravidelne premiešame. Dochutíme soľou, čiernym korením, majoránom a servírujeme.

Autor receptu je Bio Berkana - www.hravozdravo.sk

zdravedesiate
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:

Kalerábová prečisťujúca polievka s pohánkovými knedličkamiKalerábová polievka s pohánkovými knedličkami

Kaleráb posilňuje imunitný systém, pomáha predchádzať infekciám, zabezpečuje mentálnu sviežosť a koncentráciu. 

 

Karotková krémová polievka s chilliKarotková krémová polievka s chilli

Získa si vás chuť mrkvy, aróma ružičkového kelu a chilli.

 

Polievka z kuriatokPolievka z kuriatok

Žlté kuriatka majú rovnaký účinok ako mrkva.

 


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Polievka zo žltého poleného hrachu

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 852
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.