4. JUL 2016

Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom

Nátierku si môžete dať aj na mäso či cestoviny.

Suroviny

  • 1 hrnček bryndze (nepasterizovanej)
  • 5 lístkov medvedieho cesnaku
  • 1 stonka novej cibuľky
  • 1 PL kôpru
  • 1 PL žeruchy
  • 1 PL masla ghee
  • kváskový celozrnný chlebík
  • 1 paradajka

Postup prípravy

Všetky zelené bylinky nakrájame nadrobno, aj cibuľku. Maslo ghee roztopíme a zmiešame s bryndzou. Primiešame bylinky. Z chlebíka si urobíme hrianku. Nátierku natrieme na hrianku a jeme s paradajkou alebo reďkovkou.

Zdroj: zdravienatanieri.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Čokoládový chliebČokoládový chlieb

Kto miluje čokoládu, je to pre neho ten pravý experiment.

 

Orechové masloOrechové maslo

Spojenie mandlí a vlašských orechov je dokonalé. 

 

Nátierka z mungo fazuliekNátierka z mungo fazuliek

Mungo  sú tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok.


Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.