Recepty Henriety Peškovičovej sú plné farby a fantázie. Presne taký je aj tento šalát.
Táto nátierka sa dá použiť ako príloha k zeleninovým plackám, koftám, fašírkam, karbonátkam, falafelu, k pečenému mäsu a na chlieb.
Máte chuť osladiť si tieto pochmúrne dni? Zdravé a chutné palacinky nesklamú nikdy.
Kombinácia húb a hokaido tekvice je výborná.
Oceníte ich pri cestovaní, v práci alebo s deťmi na ihrisku.
Ak vás zastihne chuť na sladké a dali by ste si niečo naozaj iné, skúste tento raw dezertík.
Už názov prezrádza, že zmesou týchto troch ingrediencií dostaneme zaujímavú chuť.
Tento recept je stvorený pre tých, ktorí chcú svoj jedálniček obohatiť o zdravé a bezmäsité jedlo.
Svieže a na prípravu veľmi jednoduché jedlo, ktoré je prevoňané bylinkami.
Dobrým jablkovým koláčom nemôžete nikdy nič pokaziť.
Zdravých a chutných šalátov nie je nikdy dosť.
Kombinácia tekvice a červenej šošovice je naozaj skvelá.
Patizón, podobne ako cuketa, je pomocníkom pri dodržiavaní diétnych režimov, pretože disponuje nízkym množstvom kalórií.
Jednoduché jedlo, ktoré skvele poslúži ako ľahký obed či večera.
Čo môže byť lepšie ako ovocné chutney, ktoré vám počas chladných dní pripomenie letné chvíľky?
Veľmi jednoduchá a chutná polievka z lúpaného žltého hrachu.
Hummus je arabská špecialita, ktorej základom je sezamové maslo a cícer.