Jednoduché vegánske jedlo s výbornou strukovinou – cícerom.
Zamiluj si beh a zlepšuj sa v BEŽECKEJ VÝZVE - začať môžeš kedykoľvek!
Toto je jeden z tých improvizačných receptov, po ktorých siahnem vždy, keď mi zostanú nevyužité zvyšky jedla v chladničke.
Nie je nič lepšie ako osviežujúca domáca zmrzlina. Samozrejme, bez éčok a farbív.
Jednoduché vegánske jedlo s výbornou strukovinou – cícerom.
Pšeno pochádza z Číny a kedysi sa u nás konzumovalo v oveľa väčšom množstve, ako je tomu dnes.
Aj vy milujete rizoto? Dá sa pripraviť na tisíc spôsobov.
Prečo by prívarok mal byť len zo špenátu?
Goji je pokladom pre zdravie, vyskúšajte červené bobuľky aj v tomto dezerte.
Vyskúšali ste si vyrobiť vlastné mandľové alebo aj iné mlieko?
Sýty šalát s puncom luxusu? Kombinácia avokáda a manga robí svoje.
Najlepšie boli tesne po upečení, mierne chrumkavé a vo vnútri vláčne.
Tento rýchly a vo finále vynikajúci dezert som si vymyslela, keď som mala chuť na sladké a nechcela som zaťažiť organizmus zbytočným cukrom.
Lahodná kombinácia špenátu a šampiňónov.
Tofu je prírodný produkt, ktorý sa pripravuje zo sójových bôbov.
"Nepoznám nič lepšie ako dobré jedlo na konci ťažkého dňa, stráveného na kurte. Samozrejme, snažím sa jesť zdravo, ale aj zdravé jedlo musí byť chutné a tiež musí dobre vyzerať," povedala známa svetová tenistka Anna-Lena Groenfeld. Toto je jej obľúbené jedlo.
Makovo-hruškové lievance sú skvelou a zdravou pochúťkou, ktorá je na raňajky ako stvorená.
Je zaujímavé, že lečo sa považuje za smiešny pokrm zo študentských čias, ktorý v reštauráciách ani nenájdete.
Tortilly pre náročných, ktoré chutia skvelo a sú zdravé.
Socca je placka z cícerovej múky, ktorá je vhodná aj pre celiatikov. Je veľmi chutná a rýchlo hotová.
Nejde do nej šľahačková smotana, maslo, margarín, cukor, tvaroh a ani kyslá smotana.
Copyright 2010-2025 CVIČTE.SK