Neviete, čo s tekvicou? Skúste túto raw polievku s kokosovým mliekom.
Nutella je snáď najznámejší sladký čokoládový krém. Lenže ako výživový poradca by som vám ju určite neodporúčala.
Cesnak skvelo posilňuje imunitu a v kuchyni je nezastupiteľnou koreninou.
Zázvor je na zimné mesiace ako stvorený. Čo poviete na raw koláč?
Tento chlebík je stvorený na raňajky. Je bez laktózy, lepku, vajíčok i bez cukru.
Bez lepku, bezvaječné, bez cukru a veľmi chutné. Aj takto možno opísať tieto skvelé raňajky.
Kokosový olej je pokladom pre zdravie. Prečo si z neho nepripraviť sladkú a zdravú maškrtu?
Pohánku som varievala už od môjho detstva, pretože vUkrajine sa pohánka ako obilnina bežne používa na varenie spolu s pšenom, jačmeňom a surovým obilím.
Paprika je plná živín. Pripravte si ju menej tradične.
Na raňajky ako stvorené. Čo poviete?
Čili papričky sú zdravé, tak prečo nimi nedochutiť napríklad špagety?
Obdobie jesene bolo vždy sezónou slivkových knedlí a slivkových koláčov.
Táto proteínová bábovka je úplne bez múky, a keďže som použil na sladenie xylitol, tak je vhodná aj pre diabetikov.
Karfiolový krém vám bude chutiť s pestom z medvedieho cesnaku.
Máte stále v komore tekvicu? Skúste tento zdravý koláč bez lepku.
Hokaido obsahuje podiel vitamínu A, C a vitamínov skupiny B, ale aj minerály, ako sú draslík, vápnik, horčík, fosfor a zinok.
Tekvicový dip, alebo nátierka je vhodná na cesty, na raňajky i večere alebo ako dip k zelenine.
Ak rozmýšlate nad tým, čo ľahké a zdravé si dať na obed či večeru, ste tu správne.
Na prípravu tejto zdravej maškrty budete okrem ovsených vločiek potrebovať vlašské orechy, kakao, vanilkovú arómu...
Dnes som si pre vás, priatelia, pripravil tvarohové guľôčky plnené banánom a posypané škoricou, a tahini pastou.