Suroviny:
- 4 väčšie jablká
- škorica, kardamon
- korenie “Všetko najmilšie” od Sonnentor (dobrovoľné, ja som si ho obľúbila, lebo každému dezertu pridá nezameniteľnú chuť a arómu)
- 250 g tvarohu
- šťava z 1/2 citróna
- javorový sirup podľa chuti
Postup:
Jablká pokrájame na mesiačiky, obalíme v škorici a v korení, necháme piecť pri teplote 200 °C asi 15-20 minút. Tvaroh rozmiešame s citrónovou šťavou a javorovým sirupom. Nedávajte ho príliš veľa. Jablká budú dosť sladké a tvaroh s citrónom to pekne doplnia.
Zdroj receptu: zdraviebezliekov.sk
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Jablková torta z kokosovej, ryžovej a amarantovej múky
Jablkové čipsy s medom a škoricou
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)