13. FEB 2015

Jablkové čipsy s medom a škoricou

Na tejto maškrte si môžete pochutnávať napríklad pri sledovaní televízie. 

(bez obsahu laktózy, bez lepku, bezvaječné, bez cukru)
Čas prípravy: menej ako 1 hodina
Doba varenia: menej ako 40 minút 

Suroviny na 6 porcií: 

  • 2-3 jablká 
  • 2 ČL škorice
  • 2 PL medu

Príprava:

Pomocou vykrajovača odstránime jablčné jadrovníky. Potom jablká nakrájame na tenké krúžky (asi 3 mm hrubé). Plech vystelieme papierom na pečenie a naň usporiadame jablčné kolieska. Uistíme sa, že sa krúžky navzájom nedotýkajú, čím zabránime zlepeniu. Každý kúsok potrieme medom (môžeme použiť štetec na pečenie). Vrch posypeme škoricou. Rúru predhrejeme na 160 ºC a jablká dáme upiecť. Čipsy by mali byť hotové za 30-40 minút. Počas pečenia čipsy neustále kontrolujeme, aby sa nepripálili. 

Odporúčame prečítať: Jablkový perník


Autor článku

Superfitmonkey

Alesya Volpi Radkovska

Alesya Volpi sa narodila na Ukrajine a už v štyroch rokoch začala navštevovať svoje prvé hodiny tanca. Nikdy neostala len pri jednom tanečnom štýle, ale snažila sa zdokonaľovať v rôznych tanečných štýloch: moderný tanec, hip-hop, dancehall, reggae ton, balet a nakoniec twerk. S cieľom vytvoriť dokonale vyvážený životný štýl pre každú ženu, Alesya cestovala po celom svete aby študovala rôzne formy životných štýlov a zistila, čo funguje najlepšie pre ženy rôznych národností. V súčastnosti je Alesya profesionálnou choreografkou, fitness inštruktorkou a odborníčkou na výživu. Žije na Slovensku so svojím manželom a dvojročným synom. V roku 2015 Alesya vytvorila nový sexy a stimulujúci tanečný fitness životný štýl - GLAMNESS.

https://glamness.com

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Jablkové čipsy s medom a škoricou

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.