1. DEC 2016

Hovädzí vývar

Čo navariť a ako posilniť imunitný systém? Odpoveďou je určite vývar z mäsa a kostí s troškou pálivejšieho korenia.

Čo budete potrebovať na 4 porcie:

  • 300 g hovädzieho mäsa na polievku
  • 2 ks špikových kostí
  • 200 g mrkvy
  • 100 g petržlenu
  • 100 g zeleru
  • 80 g cibule
  • 10 g čerstvého zázvoru
  • morskú soľ
  • korenie (celé čierne korenie, borievka, nové korenie, muškátový oriešok)
  • petržlenovú vňať podľa chuti

Príprava:

Hovädzie mäso, špikové kosti, zázvor, soľ a koreniny vložte do hrnca so studenou vodou, priveďte k varu a znížte teplotu. Po 1,5 hodine vložte očistenú zeleninu. Varte ďalšiu 1 až 1,5 hodiny pri nízkej teplote. Hovädzí vývar podávajte spolu so zeleninou a vareným mäsom a čerstvou petržlenovou vňaťou.

Zdroj: akosiuvaritzdravie.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Petržlenovo-feniklový krémPetržlenovo-feniklový krém

Petržlen a fenikel tvoria dokonalý pár. Aspoň tak sa povráva, čo sa tejto voňavej a lahodnej polievky týka.

 

Cuketová polievka so špenátomCuketová polievka so špenátom

Zaujímavá a chutná kombinácia. Vyskúšate ju? 

 

Krémová hokkaido polievka so zázvoromKrémová hokaido polievka so zázvorom

Hokaido je veľmi chutná a zdravá tekvica, ktorá sa pripravuje aj so šupkou. 


Autor článku

Ako

Ako Si Uvarit Zdravie.sk

Ako Si Uvariť Zdravie - blog, ktorý vám pomôže cítiť sa lepšie, vyzerať lepšie, mať sa lepšie. Nájdete tu množstvo zaujímavých tém o výžive, pohybe, relaxe a spánku, recepty a informácie o doplnkoch. Tipy pre vaše zdravie a vitalitu.

http://akosiuvaritzdravie.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Hovädzí vývar

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 1369
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.