Tento recept na chutný chlebík nám poslala naša čitateľka, pani Jarka. Tešíme sa, že máme ďalší skvelý recept, o ktorý sa s vami veľmi radi podelíme.
Šosovica má veľa bielkovín a vysoký obsah vlákniny, takže vás spolu so zemiakmi nasýti.
Skúste tento koláčik, je vynikajúci, bez cukru (iba 2 lyžice medu), bez múky, margarínu, jednoducho zdravý a navyše skvelo chutí!
Je to vynikajúci dezert, ktorý chutí a aj vyzerá perfektne.
Muffiny sú jednoduché a v tejto úprave chutné a zdravé.
Už ste niekedy skúšali variť cibuľovú polievku?
Do tohto talianskeho receptu som pridala ázijské shitake huby.
Máte doma amarant a neviete, čo s ním?
Stará klasika s malou bezmäsitou obmenou. Treba vyskúšať.
Táto nátierka sa dá použiť ako príloha k zeleninovým plackám, koftám, fašírkam, karbonátkam, falafelu, k pečenému mäsu a na chlieb.
Máte chuť osladiť si tieto pochmúrne dni? Zdravé a chutné palacinky nesklamú nikdy.
Recepty Henriety Peškovičovej sú plné farby a fantázie. Presne taký je aj tento šalát.
Kombinácia húb a hokaido tekvice je výborná.
Oceníte ich pri cestovaní, v práci alebo s deťmi na ihrisku.
Ak vás zastihne chuť na sladké a dali by ste si niečo naozaj iné, skúste tento raw dezertík.
Už názov prezrádza, že zmesou týchto troch ingrediencií dostaneme zaujímavú chuť.
Tento recept je stvorený pre tých, ktorí chcú svoj jedálniček obohatiť o zdravé a bezmäsité jedlo.
Svieže a na prípravu veľmi jednoduché jedlo, ktoré je prevoňané bylinkami.
Dobrým jablkovým koláčom nemôžete nikdy nič pokaziť.