Ružové palacinky sú pastvou pre oči a najlepšie chutia plnené bryndzou.
Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií.
Odolať šťavnatému jablkovému závinu je pre mňa utrpenie. A keď si uvedomím, z čoho je zložené lístkové cesto, necítim sa o nič lepšie. Preto vám ponúkam zdravú alternatívu.
Výborný a voňavý puding, ktorý je navyše raw.
Lahodná a zdravá nátierka, do ktorej nepotrebujete maslo a ani syr.
Získa si vás chuť mrkvy, aróma ružičkového kelu a chilli.
Milovníčky báboviek, dnes máte šťastný deň. Prinášame vám recept na bábovku zo zdravých surovín.
Pšeno je vhodná obilnina pre ľudí na bezlepkovej diéte. Je bohaté na bielkoviny, B vitamíny, hlavne B6 (potrebný pri nadmernom strese) a ďalšie dobroty vrátane kyseliny listovej, vápnika, draslíka a zinku.
Čo tak si dať pre zmenu na obed kúsok koláča? Nie, nebude sladký, kysnutý, ale zemiakový so zeleninkou.
Kombinácia pravého kakaa a tekvice je neskutočná. A kto tvrdí niečo iné, zrejme ju ešte nevyskúšal.
Niečo zaujímavé a iné pre tých, ktorí sa vyhýbajú lepku a laktóze.
Do rúk sa mi dostalo špeciálne čerešňovo-mandľové balsamiko, ktoré sa výborne hodí k chrumkavej listovej zelenine.
Ponúkam vám overený recept na bezlepkové „ciabatky“, špeciálne doplnené o syrovo-špenátovú plnku.