Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Vegetariánsky tataráčik

Pozeráte nebíčko v papuľke? Ak áno, určite ste videli, ako Židek robil túto dobrotu. Hneď som ju musela vyskúšať a podarilo sa, dokonca som prekvapená, že má chuť naozaj ako tatarák!

Vegetariánsky tataráčik
1. MÁJ 2014

Ingrediencie:

  • 1 pohárik sušených paradajok
  • 1 zväzok petržlenovej vňate
  • 2 PL nesolených nepražených arašidov
  • 2-3 struky cesnaku
  • 2 PL parmezánu (podľa chuti, môžete použiť aj viac, alebo nemusíte vôbec)
  • 1 dlc olivový olej (môžete použiť aj ľanový, bodliakový, orieškový....)

 
Postup:

Všetky suroviny dajte do mixéra. Aj keď odporúčam najskôr pomlieť arašidy, aby vám neostali v zmesi veľké kusy. Všetko poriadne zalejte olivovým olejom, lebo oriešky a celá zmes ho vpije naozaj veľa. Zmes by nemala byť suchá, olej pomôže, aby vznikla roztierateľná pasta. Najlepšie je, ak celá nátierka chvíľu odleží v chladničke a všetky chute sa prepoja.

 


Autor článku

bencova

Zuzana Benčová

Aktívne sa venujem zdravému životnému štýlu, najmä zdravému vareniu. Som zakladateľkou stránky www.fitrecepty.com, kde zverejňujem svoje bezmäsité recepty spolu s FOTO postupom, a tiež všetko dôležité o zdraví a výžive. A sem tam aj pár príbehov naviac, aby sme pri snahe zdravo variť nezabudli žiť, radovať sa a milovať :)

http://www.fitrecepty.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Vegetariánsky tataráčik

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.