Ingrediencie:
- 120 g tuniaka vo vlastnej šťave
- 2 vajcia
- 4 PL cottage cheese
- hrsť špenátu
- štipka čierneho mletého korenia
- štipka morskej soli
- strúhaný syr
Postup:
V miske zmiešajte tuniaka s cottage syrom, vajíčkami, čerstvým špenátom a korením. Pre ešte lahodnejšiu chuť môžete pridať aj trochu strúhaného syra. Vzniknuté cesto nadávkujte do mafinových formičiek (najlepšie silikónových) a pečte 30-35 minút pri 200 stupňoch Celzia dovtedy, kým cesto neprestane bublať a mafiny nebudú mať pevný tvar.
Odporúčame prečítať: Špaldovo-makové mafiny s jablkami
Zdroj receptu: https://www.facebook.com/HDfitnesss/photos/pb.205152112996501.-2207520000.1431891795./443298589181851/?type=3&theater
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)