Tuniakové hamburgery
Tuniak by nemal v jedálničku športovca chýbať.
28. APR 2015
Suroviny:
- 1 plechovku tuniaka (cca 130 g)
- 2 vajcia
- 1 PL strúhanky (môžte rozmixovať a použiť aj ovsené vločky)
- korenie podľa chuti
Postup:
Do misky si dáme obsah plechovky tuniaka bez oleja a vlastnej šťavy. Pridáme dve cele vajíčka. Okoreníme, vidličkou premiešame(rozmačkáme) na hmotu. K vytvoreniu hustejšej hmoty prisypeme trošku strúhanky (alebo pomleté ovsené vločky) a zase premiešame. Hmotu rozdelíme na teflónovú panvicu na 4 diely a smažíme bez oleja. Až sa hmota začne spájať opatrne niekoľkokrát obrátime. Smažíme dozlatista.
Prílohu si zvolíme podľa vlastného výberu. Môže to byť celozrnná žemľa alebo ryža.
Odporúčame prečítať: Tuniakový šalát
Zdroj receptu: https://www.facebook.com/danypokornyfitness/photos/pb.1065490223477150.-2207520000.1429546333./1069357283090444/?type=3&theater
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)