Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Trochu libanonskej kuchyne…cviklový hummus

Tatiana Leová

Cez víkend som sa konečne dostala ku knihe, na ktorú som si brúsila zuby už dlhšie. Ide o The Lebanese kitchen od Salmy Hage, ktorá má viac ako 50-ročné skúsenosti s varením tradičnej libanonskej kuchyne. Ako prvý som vyskúšala cviklový hummus – skvelé, chutné a rýchle jedlo. K tomu už len pita chlieb, a čerstvá koriandrová vňať.

Trochu libanonskej kuchyne…cviklový hummus
6. NOV 2013

SUROVINY

  • 400g konzerva cíceru
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 PL tahini pasty
  • 2 uvarené červené repy
  • Šťava z 1 citróna
  • Soľ
  • Olivový olej

POSTUP

Všetky ingrediencie okrem olivového oleja rozmixujeme dohladka, naložíme do misky a pokvapkáme olivovým olejom. Podávame s pita chlebom.


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Trochu libanonskej kuchyne…cviklový hummus

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.