Špenátový sendvič bez múky
Špenát, vajíčka a koreniny sú základ. Zvyšné ingrediencie závisia od vás.
30. MÁJ 2015
Ingrediencie:
- 250 g čerstvého špenátu
- 3 vajcia
- čierne korenie
- cibuľové (cesnakové) korenie
Voliteľná náplň:
- šunka
- syr
- kukurica
- šalát, paradajky
- cottage syr, biely jogurt
- tuniak
- cibuľa
Postup prípravy:
Špenát umyjeme, necháme odkvapkať a spolu s vajíčkami ho rozmixujeme nadrobno. Cesto vylejeme do zapekacej misy, ktorú sme vystlali papierom na pečenie. Veľkosť misy zvoľte podľa toho, aké hrubé chcete mať cesto. Špenátové cesto pečieme 20-25 minút pri teplote 200 stupňov Celzia. Keď je hotové, necháme ho vychladnúť. Potom ho prekrojíme na polovicu. Na jednu poukladáme náplň a prikryjeme druhou polovicou. Rozrežeme diagonálne a podávame.
Ľudia, ktorí čítali tento článok, sa tiež zaujímajú o:
Kurací koláč
Na tomto koláči si pochutí celá rodina
Zdroj receptu: https://www.facebook.com/HDfitnesss/photos/pb.205152112996501.-2207520000.1431891871./417505445094499/?type=3&theater
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)