Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Rybie špenátové tofu karbonátky

Špenát a tofu? Výborná kombinácia!

Rybie špenátové tofu karbonátky
1. AUG 2014

Na prípravu potrebujeme:

  • 100g filetovanej tresky
  • 100g mrazeného listového špenátu
  • 1 červenú papriku
  • 1PL petržlenovej vňate
  • 3 PL kopcovité celozrnnej múky
  • 2 žĺtka
  • 1/2 bieleho tofu prírodného
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie
  • chilli

Postup prípravy:

Rybu nakrájame na úplne malé kúsky. Uvaríme špenát a okoreníme ho. Dáme do misy rybu, špenát, pridáme papriku nakrájanú na kocky, vňať, múku, žĺtka, tofu nakrájané na malé kocky, ochutíme korením a poriadne premiešame, aby vznikla hustá masa. Potom rukami masnými od oleja tvarujeme guľky, z ktorých na rozpálenej panvici s olivovým olejom urobíme placky. Jednoducho ich "obracačkou" pritlačíme o dno. Opečieme a konzumujeme. Ja som si ich dala s čerstvým tofu a zelenými šalátovými listami.

Odporúčame prečítať:

5 faktov, ktoré by ste mali vedieť o sóji

Naša krv prezrádza, ako sa stravovať

Zdroj: http://www.zdravienatanieri.sk/zdrave-obedy/masite-jedla/

Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Rybie špenátové tofu karbonátky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.