Parená kari brokolica zapekaná so syrom s modrou plesňou a sézamom
Zelenina na večeru ? Áno, áno a ešte raz áno. Ugrilujte si ju, urobte si šalát, polievku, alebo ju len tak chrumajte priamo z chladničky. Jedzte večer zeleninu. V mojich večerných zeleninových receptoch uvidíte, že zelenina môže byť chutná, ba dokonca doslova nabitá chuťami. Tak poďme na to!
2. DEC 2013
Na prípravu 2 porcií potrebujeme:
1 čerstvú brokolicu (alebo 1 sáčok mrazenej brokolice), 1 syr s modrou plesňou, 1 PL sézamu, 1 PL olivový olej, 1 ČL mletého kari korenia, soľ, biele korenie
Postup prípravy:
Brokolicu naparíme (v parnom hrnci, alebo nad hrncom v sitku), naparenú ju dáme bokom, posolíme, okoreníme, posypeme kari korením, olivovým olejom a dobre premiešame. Posypeme syrom s modrou plesňou a sézamom. Pečieme na maxime, kým syr nezozlátne. Mimoriadne jednoduché, ale super chutné večerné jedlo.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)
Diskusia k článku - Parená kari brokolica zapekaná so syrom s modrou plesňou a sézamom