Nakopni sa v novom roku v REŠTART VÝZVE s Michalom Páleníkom!

Nátierka z cíceru a reďkovkových listov

Netradičná nátierka, ktorá obsahuje strukoviny, ovsené vločky a zeleninu. Chutná, zdravá a výživna.

Nátierka z cíceru a reďkovkových listov
29. MÁJ 2013

SUROVINY

Listy z troch balíčkov červenej reďkovky
500g sterilizovaného cíceru
soľ, čierne korenie, 1dcl olivového oleja
150g špaldových vločiek
1 PL balzamikového octu
250 g zmäknutého masla, alebo kokosový olej na domiešanie

ZABEZPEČENIE

Mixér s nádobou (váza), doska na krájanie, mažiarik alebo mylnček na korenie, misa na vymiešanie nátierky, nôž

cicerova pomazankaii

POSTUP

Do mixéra dáte reďkovkové listy, sterilizovaný cícer, špaldové vločky, soľ, korenie a olivový olej, môžete vmiešať maslo.


Autor článku

Henrieta

Henrieta Peškovičová

Jedlo pripravujem z toho, čo príroda ponúka. Založila som projekt Food and Figure R-evolution, kde majú miesto tí, ktorí chcú prejsť na zdravší životný štýl. Nie som lekár, nie som vedec, som len človek, ktorý si váži to, čo na Zemi dostal k tomu, aby mohol žiť." Jej ďalšie recepty nájdete aj na:

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Nátierka z cíceru a reďkovkových listov

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.