Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Mrkvové kapučíno

Mrkva a kapučíno? Všetko je možné a navyše to aj skvelo chutí.

Mrkvové kapučíno
25. JUL 2014

Na prípravu potrebujeme:

  • 1 veľká mrkva
  • 1 nová cibuľka
  • 2 PL sójová smotana
  • soľ
  • korenie
  • štipka kurkumy
  • 1 PL olivový olej
  • petržlenová vňať na dozdobenie

Postup prípravy:

Cibuľku očistíme a nakrájame, dáme ju orestovať na olivový olej. Pridáme očistenú a na kolieska nakrájanú väčšiu mrkvu. Podusíme na cibuľke, osolíme, okoreníme a po chvílke podlejeme vodou. Keď mrkvička zmäkne, pridáme 2 PL sójovej smotany a rozmixujeme na krémovú konzistenciu. Ochutíme ešte kurkumou a servírujeme so snehovými bielkami, mrkvovými hoblinami a petržlenovou vňaťou.

Odporúčame prečítať:

Chcete byť zdraví, štíhli a výkonní? Jedzte červenú repu!

Výživová poradkyňa Antónia Mačingová: Nič sa nezmení, ak sa nič nezmení

 

Zdroj: http://www.zdravienatanieri.sk/zdrave-obedy/polievky/

Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Mrkvové kapučíno

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.