Mrkvové kapučíno
Mrkva a kapučíno? Všetko je možné a navyše to aj skvelo chutí.
25. JUL 2014
Na prípravu potrebujeme:
- 1 veľká mrkva
- 1 nová cibuľka
- 2 PL sójová smotana
- soľ
- korenie
- štipka kurkumy
- 1 PL olivový olej
- petržlenová vňať na dozdobenie
Postup prípravy:
Cibuľku očistíme a nakrájame, dáme ju orestovať na olivový olej. Pridáme očistenú a na kolieska nakrájanú väčšiu mrkvu. Podusíme na cibuľke, osolíme, okoreníme a po chvílke podlejeme vodou. Keď mrkvička zmäkne, pridáme 2 PL sójovej smotany a rozmixujeme na krémovú konzistenciu. Ochutíme ešte kurkumou a servírujeme so snehovými bielkami, mrkvovými hoblinami a petržlenovou vňaťou.
Odporúčame prečítať:
Chcete byť zdraví, štíhli a výkonní? Jedzte červenú repu!
Výživová poradkyňa Antónia Mačingová: Nič sa nezmení, ak sa nič nezmení
Zdroj: http://www.zdravienatanieri.sk/zdrave-obedy/polievky/
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)