Pridaj sa do LETNÉHO SHAPU so Supershape, začať môžeš aj DNES!

PREMIUM

Medvedie labky

Medvedie labky nemusíte piecť iba na Vianoce, ich zdravšiu verziu ocení každá návšteva!

Medvedie labky
10. JAN 2014

Ingrediencie:

  • 250g špaldovej múky
  • 200g masla
  • ½ ČL kypriaceho prášku do pečiva
  • 120g pomletých vlašských orechov
  • 1 vajce
  • ½ ČL škorice
  • 1/2 ČL rozdrvených klinčekov
  • ½ ČL semiačok z vanilkových luskov
  • 1ČL rumu
  • 1ČL kakaa

Postup:

Všetky ingrediencie spolu dôkladne premiešame a plníme do maslom vymastených formičiek. Pečieme na 180 stupňoch Celzia.


Autor článku

foodbloggerka

Tatiana Leová

Už odmalička som sa rada motala v kuchyni. Rada varím tradičné veci netradične, niekedy cielene vyhľadávam netradičné ingrediencie a snažím sa ich zakomponovať do jedla. Pri varení kladiem dôraz na kvalitné sezónne a lokálne suroviny, ktoré neprecestovali polku zemegule a veľa vecí si vyrábam sama doma.

http://foodbloger.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (1)