Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Maková bublanina Ota Haščáka

Oto Haščák

Tento rýchly, jednoduchý a pritom chutný fit recept obľubuje aj výborný hokejista Oto Haščák, ktorý sa oň s nami podelil. Viete ho pripraviť so sezónnym ovocím, ktoré je práve dostupné a máte poruke.

Maková bublanina Ota Haščáka
Zdroj: Tatiana Kušnírová Gernátová
30. JUN 2022

Celkový čas prípravy: 45 min.

Porcie: 8

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 80 g kokosového cukru
  • 240 g pomletého maku
  • 200 g bieleho jogurtu alebo kyslej smotany
  • 150 g ríbezlí
  • 1 ČL (bezfosfátového) prášku
  • do pečiva
  • kokosová múčka alebo
  • bezlepková strúhanka
  • štipka soli
  • maslo na vymastenie formy

Postup

Žĺtka oddelíme od bielok a vyšľaháme ich s kokosovým cukrom do peny. Pridáme pomletý mak, prášok do pečiva, štipku soli a biely jogurt, prípadne kyslú smotanu. Z bielkov vyšľaháme sneh, ktorý opatrne zapracujeme do zmesi.

Cesto vylejeme na plech, ktorý sme si predtým vymastili a vysypali kokosovou múčkou. Na vrch naukladáme červené ríbezle. Bublaninu pečieme približne 30 minút pri teplote 180 °C.

Ďalšie chutné fit recepty od tých najlepších trénerov a známych osobností nájdete aj v knihách z našej produkcie na www.supershape.sk.

Supershape


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Maková bublanina Ota Haščáka

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.