Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Krémová karfiolová polievka Jána Pardavého

Ján Pardavý

Túto krémovú polievku pripravíte za menej ako polhodinu a dopriať si ju môžete aj vtedy, ak športujete a dbáte na zdravú stravu.

Krémová karfiolová polievka Jána Pardavého
Zdroj: Tatiana Kušnírová Gernátová
7. OKT 2021

Celkový čas prípravy: 20 min.

Porcie: 4

Suroviny

  • 1 karfiol
  • 1 cibuľa alebo pór
  • 150 g červenej šošovice
  • 250 ml kokosového mlieka
  • 1 strúčik cesnaku
  • repkový olej
  • rasca
  • soľ
  • kurkuma

Postup

Cibuľu si na masle ghee alebo oleji opražíme dozlatista. Pridáme nakrájaný karfiol a zalejeme vodou nad povrch. Pridáme červenú šošovicu a necháme variť.

Keď sú karfiol a šošovica mäkké, pridáme kokosové mlieko, pretlačený cesnak, soľ, rascu a štipku kurkumy. Varíme spolu zhruba 5 minút.

Po dovarení všetko spolu rozmixujeme dohladka.

Ďalšie zdravé recepty, ako aj inšpiratívne rozhovory s top slovenskými trénermi a hokejistami o zdraví, športe a zdravom stravovaní nájdete v knihe HOKEJOVÉ RÝCHLOVKY. Na skoro 300 stranách vás čakajú taktiež desiatky obľúbených a rýchlych fit receptov od 60 známych hokejových osobností.

Hokejové rýchlovky


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Krémová karfiolová polievka Jána Pardavého

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.