Zapoj sa s nami do BEŽECKEJ VÝZVY 2 spojenej s otužovaním!

Krémová karfiolová polievka Jána Pardavého

Ján Pardavý

Túto krémovú polievku pripravíte za menej ako polhodinu a dopriať si ju môžete aj vtedy, ak športujete a dbáte na zdravú stravu.

Krémová karfiolová polievka Jána Pardavého
Zdroj: Tatiana Kušnírová Gernátová
7. OKT 2021

Celkový čas prípravy: 20 min.

Porcie: 4

Suroviny

  • 1 karfiol
  • 1 cibuľa alebo pór
  • 150 g červenej šošovice
  • 250 ml kokosového mlieka
  • 1 strúčik cesnaku
  • repkový olej
  • rasca
  • soľ
  • kurkuma

Postup

Cibuľu si na masle ghee alebo oleji opražíme dozlatista. Pridáme nakrájaný karfiol a zalejeme vodou nad povrch. Pridáme červenú šošovicu a necháme variť.

Keď sú karfiol a šošovica mäkké, pridáme kokosové mlieko, pretlačený cesnak, soľ, rascu a štipku kurkumy. Varíme spolu zhruba 5 minút.

Po dovarení všetko spolu rozmixujeme dohladka.

Ďalšie zdravé recepty, ako aj inšpiratívne rozhovory s top slovenskými trénermi a hokejistami o zdraví, športe a zdravom stravovaní nájdete v knihe HOKEJOVÉ RÝCHLOVKY. Na skoro 300 stranách vás čakajú taktiež desiatky obľúbených a rýchlych fit receptov od 60 známych hokejových osobností.

Hokejové rýchlovky


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Krémová karfiolová polievka Jána Pardavého

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 3241
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.