Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Jablkovo-proteínové tyčinky

V týchto horúčavách vás zasýtia a sú výživné.

Jablkovo-proteínové tyčinky
9. JUL 2015

Ingrediencie:

  • 1 väčšie jablko 
  • 2 vajcia 
  • 170 g bieleho gréckeho jogurtu 
  • 30 g proteínového prášku (najlepšie vanilka, sladený stéviou) 
  • štipka škorice


Postup prípravy:

Jablká si nakrájame na malé kocky a opečieme ich na suchej panvici spolu so štipkou škorice (zhruba 3 minúty). V miske si spolu poriadne zmiešame jogurt, vajcia a proteínový prášok. Ak nepoužívate sladený proteínový prášok, pridajte do cesta kúsok stévie podľa chuti. Do cesta primiešame opečené jablká a vylejeme ho do formy na chlieb (prípadne inej), vystlanej papierom na pečenie. Ak používate silikónovú formu, nemusíte použiť papier na pečenie. Cesto pečieme 40 minút pri 180 stupňoch. Po dopečení necháme cesto vychladnúť, následne ho vyberieme z formy a nakrájame. 

Tip:

  • Pri pečení je vhodnejšie používať proteínový koncentrát, alebo mix koncentrátu s izolátom, pretože výsledné produkty upečené s proteínovým izolátom sú príliš suché.
Zdroj receptu: HD fitness

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Energy tyčinka Energy tyčinka
 

 

 

 

Magnéziové guličkyMagnéziové guličky

 

 

Proteínový muffinProteínový muffin


Autor článku

Michael.achberger@gmail.com

Michael Achberger

Som profesionalny osobny trener. Fitnessu sa uz venujem viac ako 12 rokov. Vo svojej profesii sa venujem vyraznejsie uprave stravovacich navykov a hladaniu novych sposob vyzivy a novych trendov v oblasti treningovych planov. Za posledne dva roky som sa zacal venovat aj publikacnej cinnosti, kde sa snazim informovat a posuvat informacie, ktore by dopomohli v dosahovani cielov nielen mojej klientele, ale aj sirsej verejnosti. Tesi ma uspech nielen mojich klientov, ale aj vsetkych, ktori sa rozhodli ist cestou fitnessu.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Jablkovo-proteínové tyčinky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.