Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Bezlepkové trojuholníčky

Milujem rýchle a jednoduché recepty. Ak sú navyše chutné, zdravé a bezlepkové, je to skvelé. 

Bezlepkové trojuholníčky
15. APR 2015

Suroviny: 

  • 200 g cícerovej múky
  • 300 ml vlažnej vody
  • 5 PL olivového oleja

Na dochutenie:

  • himalájska soľ
  • rôzne obľúbené bylinky, korenie, semienka podľa chuti a nálady

Postup: 

Múku s vodou zmiešame, postupne pridávame olivový olej a soľ. Necháme chvíľku postáť, rozotrieme na plech, vystlaný papierom na pečenie, posypeme obľúbenými semienkami a bylinkami (ja som pridala provensálske bylinky do cesta a posypala som ho na plechu sezamovými, slnečnicovými a ľanovými semienkami). Pečieme pri 200 °C cca 20 minút.  Hotové pečivo nakrájame na trojuholníčky a podávame so zeleninkou a rôznymi nátierkami. Skvelá je kombinácia cottage cheesu s cesnakom. Vhodné sú aj cícerové chrumky alebo varený cícer.

Odporúčame prečítať: Celozrnný mandľový chlebík z domácej pekárne

Zdroj receptu: fitshaker

Autor článku

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Bezlepkové trojuholníčky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.