Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Chutná a zdravá náhrada chleba

Renáta Szabová

Ako nahradiť bežné pečivo? Tu je odpoveď.

Chutná a zdravá náhrada chleba
15. AUG 2015

Suroviny: 

  • 12 bielok
  • soľ 
  • ľanové, tekvicové, sezamové a slnečnicové semiačka
  • kto chce, môže podľa potreby pridať ovsené vločky


Postup: 

Bielka vyšľaháme na tuhý sneh a pridáme semiačka, nalejeme do formy, ideálne silikónovej a pokvapkáme olejom. Pečieme 50 minút pri teplote 180 stupňov Celzia. 

Zdroj receptu: Renáta Szabová

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Celozrnný chlieb s grahamovou múkouCelozrnný chlieb s grahamovou múkou

 

 

Chlieb bez sacharidovChlieb bez sacharidov

 

 

Chlieb z makovej múkyChlieb z makovej múky

 


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Chutná a zdravá náhrada chleba

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.