Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Pudingová kaša z pšena a maku

Navyše s brusnicami a praženými lieskovcami.
 

Pudingová kaša zo pšena a maku s brusnicami a praženými lieskovcami
20. APR 2016

Na prípravu 2 porcií potrebujeme

1/2 hrnčeka pšena, 1/2 hrnčeka maku, 1 PL ovseného sušeného mlieka, 1 PL agáve sirupu, štipka soli, 1 PL sušených brusníc, 1 PL pražených drvených lieskových orieškov, 1 ČL tekvicového oleja

Postup prípravy

Pšeno si rozmixujeme nasucho ponorným mixérom až do múčnej konzistencie. Múčnu zmes vysypeme do hrnca, v ktorom ju budeme variť, pridáme soľ, mak, sušené mlieko a zalejeme 1 a pol hrnčekom čistej vody. Miešame, kým sa zmes nezačne variť a nezhustne do kašovej konzistencie. Stále miešame. Pridáme agáve sirup.  Po dosiahnutí požadovanej konzistencie odstavíme. Podávame posypané sušenými brusnicami, praženými lieskovcami a polejeme tekvicovým olejom.

Zdroj receptu: Natália Spišiaková

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Raňajková amarantová kaša (môžu aj celiatici)Amarantová kaša

Neobsahuje lepok, teda ho môžu jesť aj celiatici a diabetikom tiež neublíži.

 

 

Banánová ovsená kaša s chia semiačkami a sušenými bio višňamiBanánová ovsená kaša s chia semiačkami a sušenými bio višňami

Neviete, čo si dať na raňajky?

 

 

Exotická raňajková kaša s mangom a para orechamiExotická kaša s mangom a para orechami

Mango pomáha liečiť problémy súvisiace s pokožkou, sliznicami i zrakom.

 


Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pudingová kaša z pšena a maku

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.