Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Obrátený tvarohovo-čerešňový koláč

Neexistuje lepší koláčik ako ten, ktorý je plný ovocia priamo zo záhradky.

Obrátený tvarohovo-čerešňový koláčik
24. JUL 2015

Čo budeme potrebovať?

  • 400 g celozrnnej múky (najlepšie hladká špaldová)
  • 2 vajcia
  • 2 ČL prášku do pečiva
  • 80 g rozpusteného kokosového oleja
  • 250 ml vody
  • 250-350 g tvarohu
  • čerešne podľa chuti

Postup: 

Postup je veľmi jednoduchý. Rúru necháme zohriať na 180 °C. Do misky si dáme múku, vajcia, prášok do pečiva, kokosový olej a vodu. Všetky ingrediencie zmiešame vareškou. Na menší plech, vyložený papierom na pečenie, si poukladáme čerešne a na ne dáme tvaroh. Všetko podľa chuti. Ak chceme, aby bol koláč chutnejší, do tvarohu primiešame med, stéviu alebo iné sladidlo. Hotové cesto rozotrieme na tvaroh a čerešne a dáme piecť na 30-45 minút. Môže sa stať, že čerešne pustia šťavu. V tom prípade ju jednoducho vylejeme, kým je koláč na plechu. Necháme vychladnúť, prevrátime na tácku a máme prichystanú skvelú desiatu či raňajky.

Zdroj receptu: fitshaker

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Čerešňové cookiesČerešňové cookies

 

 

Fitnes bublaninaFitnes bublanina

 

 

Jablkový perníkJablkový perník

 

 


Autor článku

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Obrátený tvarohovo-čerešňový koláč

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.