Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Mrkvové krekry zo špaldovej múky

Hlavnou zložkou týchto sušienok je jedna z najlepších múk, a teda špaldová celozrnná múka.

Mrkvové krekry zo špaldovej múky
13. AUG 2015

Suroviny: 

  • 250 g špaldovej celozrnnej múky
  • 1 nastrúhanú mrkvu
  • 1 vajíčko
  • ½ balenia kypriaceho prášku
  • 2 lyžičky soli
  • 2 lyžičky kurkumy
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku

Postup: 

Zmiešame všetky ingrediencie, ako posledný primiešame olivový olej. Cesto musí poriadne držať dokope (ak sa nechce spojiť, pridajte trocha vody). Rúru zohrejeme na 175 stupňov a cesto rozvaľkáme na tenko a dáme na plech. Narežeme na tyčinky a pečieme približne 15-20 minút. Ak chcete krekry chrumkavejšie, pečte dlhšie. 

Zdroj receptu: fitshaker

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Orechovo-parmezánové krekryOrechovo-parmezánové krekry

 

 

 

Tekvicové dipy (nátierky) s ražnými kolieskamiTekvicové dipy (nátierky) s ražnými kolieskami

 

 

Chipsy z červenej repy podávané s bryndzou a kôpromChipsy z červenej repy podávané s bryndzou a kôprom

 

 


Autor článku

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Mrkvové krekry zo špaldovej múky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.