Cesto:
- 500 g ovsených vločiek
- voda
- 100 g roztopeného masla
- sladidlo (med, stévia)
Postup:
Vločky zalejte vriacou vodou a pridajte zvyšok surovín. Hmota musí byť hustejšia, ale nie príliš. Do vymastenej formy (použite kokosový tuk) hmotu natlačte rukami.
Plnka:
- 500 g odtučneného mäkkého tvarohu
- 250 g gréckeho jogurtu
- 2 žĺtka
- 200 g zomletého maku
- 60 g proteínu
- sladidlo podľa chuti
Postup:
Všetko spolu zmiešajte a plnku vylejte na cesto. Dajte piecť na 50 minút pri teplote 160-180 stupňov Celzia. Vychladnutú tortu dozdobte podľa fantázie. Ja som použila ríbezle.
Zdroj receptu: Renáta Szabová
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)