Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Makový cheesecake

Renáta Szabová

Makový koláč s ovsenými vločkami. 

Makový cheesecake
25. AUG 2015

Cesto:

  • 500 g ovsených vločiek
  • voda 
  • 100 g roztopeného masla
  • sladidlo (med, stévia)

Postup: 

Vločky zalejte vriacou vodou a pridajte zvyšok surovín. Hmota musí byť hustejšia, ale nie príliš. Do vymastenej formy (použite kokosový tuk) hmotu natlačte rukami. 

Plnka:

  • 500 g odtučneného mäkkého tvarohu
  • 250 g gréckeho jogurtu
  • 2 žĺtka
  • 200 g zomletého maku
  • 60 g proteínu
  • sladidlo podľa chuti 

Postup: 

Všetko spolu zmiešajte a plnku vylejte na cesto. Dajte piecť na 50 minút pri teplote 160-180 stupňov Celzia. Vychladnutú tortu dozdobte podľa fantázie. Ja som použila ríbezle. 

Zdroj receptu: Renáta Szabová

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Arašidový koláč /cheesecake/Arašidový koláč

 

 

 

Čučoriedkový cheesecakeČučoriedkový cheesecake

 

 

Domáci cheesecakeDomáci cheesecake

 

 


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Makový cheesecake

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.