Ľahké čokoládové cookies
Cítiť z nch mandle a kakao. Sú jednoducho lahodné.
14. AUG 2015
Suroviny:
- 240 ml mandľovej múky
- 60 ml vanilkového, alebo čokoladového srvátkového proteínu
- 3 polievkové lyžice kvalitného kakaa
- 85 g kvalitného kravského masla (izbová teplota)
- 60 ml erythritolu alebo xylitolu
Postup:
Rúru zohrejeme na 175 °C. Zmiešame všetky ingrediencie vo väčšej miske. Čistými rukami poriadne premiešame a vytvarujeme guľôčky vo veľkosti vlašského orechu, ktoré poukladáme na papier na pečenie a mokrým bruškom prsta vyformujeme koláčiky. Pečieme 8-10 minút, až kým sa stred cookies mierne nezdvihne nad okraje. Buďte opatrní, veľmi ľahko sa vám môžu spáliť. Z papiera na pečenie ich odstráňte až po vychladnutí! Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Zdroj receptu: Viktor Vincze
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Kakaové cookies trošku netradične
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)