Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

FERTILITY

Rebarborovo-jahodové ragú

Chutné s palacinkami či pudingom. Veď vyskúšajte. 

Rebarborovo-jahodové ragú
13. JUN 2015

Budete potrebovať:

  • 400 g olúpanej rebarbory
  • 50 g trstinového kryštálového cukru (alebo použite kokosový cukor s nižším GI)
  • 200 g očistených jahôd
  • 100 g trstinového kryštálového cukru

Postup:

Rebarboru ošúpte a nakrájajte na cca 2 cm dlhé kúsky, zasypte ich v hrnci cukrom a nechajte odstáť cca 30 minút. Jahody očistite a nakrájajte na štvrťky. Hrniec dajte na sporák a pri nízkej teplote rozohrejte rebarboru. Po rozohriatí pridajte jahody a opatrne premiešajte. Krátko prevarte, aby sa rebarbora a ani jahody nerozvarili. Ak je zmes príliš kyslá, pridajte ešte cukor podľa chuti. Podávajte teplé s pudingom, rôznymi kašami, zmrzlinou a palacinkami. Chutí skvelo aj studené.

Zdroj receptu: http://akosiuvaritzdravie.sk/?p=1508

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Avokádový puding Avokádový puding

 

 

 

Chia puding – zdravý dezert z 3 ingredienciíChia puding z troch ingrediencií

 

 

Kakaový chia pudingKakaový chia puding


Autor článku

Ako

Ako Si Uvarit Zdravie.sk

Ako Si Uvariť Zdravie - blog, ktorý vám pomôže cítiť sa lepšie, vyzerať lepšie, mať sa lepšie. Nájdete tu množstvo zaujímavých tém o výžive, pohybe, relaxe a spánku, recepty a informácie o doplnkoch. Tipy pre vaše zdravie a vitalitu.

http://akosiuvaritzdravie.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Rebarborovo-jahodové ragú

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.