Ingrediencie (na 2 porcie):
- 150 g tuniaka vo vlastnej šťave
- 1 cuketa
- 1/2 cibule
- 2 cesnakové strúčiky
- 4 vajcia
- hrsť strúhaného syra (napr. mozzarella)
- 2 PL špaldovej múky (voliteľné)
- 1 ČL morskej soli
- 1/4 ČL mletej červenej papriky
- 1/4 ČL mletého čierneho korenia
Postup:
Cuketu a cibuľu si nastrúhame, alebo nakrájame nadrobno. V miske ich zmiešame spolu s tuniakom (zbaveným vody), prelisovaným cesnakom a vajciami. Následne pridáme všetky ostatné ingrediencie a poriadne zamiešame. Cesto vylejeme do silikónovej alebo papierom na pečenie vystlatej formy (napr. na chlieb). Pečieme 30-40 minút pri 180 stupňoch do zlatista. Pred krájaním ju necháme aspoň 5 minút vychladnúť, aby sa nerozpadla.
Zdroj receptu: HD fitness
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Bielková omeleta s pečenou kari zeleninou
Špenátová omeleta so sušenými paradajkami
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)