Pečená rýchlovka z ryby

Katarína Gaburová

V lete každý ocení rýchlu prípravu, ktorá je zároveň fit a z bežne dostupných surovín. Vyskúšajte na večeru rybu, ideálne s prílohou z čertvej zeleniny.

Pečená rýchlovka z ryby
Zdroj: Adrána Švarná, NABITÁ KUCHÁRKA
10. AUG 2018

Tento nenáročný fit recept zvládne každá zaneprázdnená gazdinká. Jedna porcia obsahuje vyvážený podiel bielkovín, tukov a sacharidov, a preto sa hodí nielen na večeru, ale aj ako hlavné jedlo počas dňa.

Príprava: 30 minút

Počet porcií: 3

SUROVINY:

400 g filé z tresky alebo akejkoľvek inej morskej ryby, cherry paradajky, 
150 g sušených paradajok,
50 g zelených olív bez kôstky, 
štipka himalájskej soli, štipka korenia na ryby,
strúhaný čedar na posypanie,
maslo na vymastenie pekáča,
šalátové uhorky, čerstvá kápia
 
POSTUP:
Rybie filé osolíme, okoreníme a uložíme do maslom vymasteného pekáča. 
Na ryby uložíme sušené paradajky a olivy, posypeme nastrúhaným čedarom a pečieme do zlatista.
Podávame so srbským šalátom (zo surovej zeleniny: cherry paradajky, šalátové uhorky, čerstvá kápia).
 

Tento zdravý a chutný recept plný energie nájdete v knihe NABITÁ KUCHÁRKA, spolu s ďalšími 70 overenými receptami od viac než 40 najlepších trénerov a osobností z prestížnej súťaže FIT LEADER.

banner nabita


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pečená rýchlovka z ryby

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2196
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.