Nakopni svoju imunitu v Supershape PREMIUM

POWER WOMAN 3

Ovocná raw torta

Jana Šimkovičová

Máte chuť na chutnú nepečenú tortu? Tu ju máte!

Ovocná raw torta
4. AUG 2014

Cesto:

  • 250 g sušených ďatlí
  • 1 hrnček kokosovej múky
  • 1 hrnček mandľovej múky
  • 4 lyžice kokosového tuku (alebo oleja)

Krém:

  • 100g kozieho jogurtu (môže byť aj obyčajný)
  • 100g jahôd (alebo iného ovocia)
  • ½ hrnčeka stúhaného kokosu

Postup:

Ako prvé si pripravíte cesto. Ďatle si nakrájejte na drobné kúsky, a potom ich rozmixujte dohladka. Pridajte obe múky a olej a vymieste všetky spolu do tuhého cesta - bochník. Okrúhlu formu na pečenie vymastite a vysypete múkou. Cesto jemne rozvaľkáte a vložíte do formy na pečenie. Následne ho nechajte odležať v chladničke, aspoň 15 minút. Medzitým si pripravíte krém. Vidličkou popučené jahody zmiešate spolu s jogurtom. Následne pridáte kokos tak, aby ste dostali tuhý krém. Hotový krém roztriete na cesto, navrch dáte nakrájané jahody a necháte stuhnúť v chladničke.

Odporúčame prečítať:

Stretli ste sa už s raw food?

Ak máte dlhotrvajúce zdravotné ťažkosti, možno trpíte intoleranciou na niektoré potraviny


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Ovocná raw torta

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.