Domáce bylinkové maslo
Je to super vec, vždy ho mám v chladničke.
21. MAR 2016
SUROVINY
Na prípravu potrebujeme
- 1 veľkú hrudku domáceho masla
- 2 PL nasekanej petržlenovej vňate
- 2 PL nasekanej pažítky
- 3 listy nasekané bazalky
- 1/2 ČL sušený cesnak
- soľ podľa potreby
POSTUP
Maslo necháme ohriať pri izbovej teplote, nech sa neskôr dobre mieša. Nasekáme bylinky a zmiešame ich s maslom, cesnakom a soľou. Zabalíme do potravinovej fólie, urobíme z masla foremný valček a dáme do chladničky. A potom už len odkrajujeme.
Zdroj receptu: Natália Spišiaková
Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o:
Ako vo fitnes výžive využiť orechové maslá?
V súčasnej dobe sa na trhu objavujú stále viac a viac proteínové tyčinky a rôzne energetické nápoje.
Hľadáte recept na nepečený, ale veľmi chutný dezert?
Jahodová čokoláda poteší každého maškrtníka.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)