Cuketovo-parmezánové placky
Simona Škodová
Chutné a chrumkavé placky, ktoré môžete servírovať samostatne alebo ich vložiť do kvalitnej žemle a mať zdravú a výživnú desiatu, obed či večeru.
26. AUG 2020
Celkový čas prípravy: 30 min.
Porcie: 2
Suroviny:
- 1/2 cukety
- 5 šampiňónov
- 4 ks špargle
- 6 vajíčok
- 100 g parmezánu
- štvorfarebné korenie
Postup:
Očistenú zeleninu nakrájame na veľmi malé kúsky, ktoré premiešame s vajíčkami, parmezánom a korením.
V prípade, že cesto bude veľmi riedke, pridáme podľa potreby ovsené vločky.
Placky pripravujeme na panvici s repkovým olejom.
Tento chutný fit recept nájdete v knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2, spolu s ďalšími 85 receptami od najlepších slovenských trénerov, ktoré si pripravíte jednoducho a rýchlo do 30 minút.
DISKUSIA K ČLÁNKU (0)
Súvisiace články
TOP články
- 5 fit receptov vhodných na detox a odľahčenie tela
- Najlepší fitness cheesecake bez cukru
- Cestoviny s avokádom
- Zapečené šampiňóny na rýchly obed či večeru
- Kelové placky, ktoré majú svoj príbeh
- Mrkvovo-kokosový koláč z Telerána
- Šťavnaté tuniakovo-mozzarellové placky
- FIT MENU: Jedlá z karfiolu, ktoré si zamilujete
- Zapekané cukety
- Vietnamská kuracia polievka