20. FEB 2016

Raw dezert Henriety Peškovičovej

Ak vás zastihne chuť na sladké a dali by ste si niečo naozaj iné, skúste tento raw dezertík.

SUROVINY

  • banán
  • strúhaný kokos
  • agáve sirup
  • mak
  • kakao

POSTUP


Roztlačte vidličkou banán, pridajte strúhaný kokos, agáve a mak a kakao. Formičku vytrite kokosovým olejom a natlačte na tanierik lyžičkou hmotu. Navrch pritlačte posekané pekanové orechy a nastrúhajte limetkovú kôru.

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Čokoládové cookiesČokoládové cookies

Sú bez lepku, lebo sme použili ryžovú múku. 

 

Fantastické raw guľôčkyFantastické raw guľôčky

Skvelé aj ako darček.

 

Chrumkavé vanilkové raw rožtekyChrumkavé vanilkové RAW rožteky

Vanilkové rožteky sú pre mnohých synonymom Vianoc. A môžu si ich dopriať aj ľudia, ktorí holdujú zdravším cukrovinkám. 


Autor článku

Henrieta

Henrieta Peškovičová

Jedlo pripravujem z toho, čo príroda ponúka. Založila som projekt Food and Figure R-evolution, kde majú miesto tí, ktorí chcú prejsť na zdravší životný štýl. Nie som lekár, nie som vedec, som len človek, ktorý si váži to, čo na Zemi dostal k tomu, aby mohol žiť." Jej ďalšie recepty nájdete aj na:

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Raw dezert Henriety Peškovičovej

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.