31. OKT 2015

Karfiolový cheesecake

Cheesecake z karfiolu je menej tradičný, ale o to chutnejší. 

Suroviny: 

  • veľká hlavička karfiolu rozobratá na ružičky
  • 2 PL roztopeného kokosového oleja
  • 2-3 PL medu, alebo tekutej stévie
  • 1/2 ČL vanilkovej arómy
  • 3 ČL želatíny
  • 1/2 ČL morskej soli

Postup: 

Do formy vložte papier na pečenie. Uvarte domäkka karfiol rozobratý na ružičky. Vložte do výkonného mixéra a mixujte, kým nevznikne kaša. Prilejte kokosový olej, arómu a sladidlo. Nakoniec pridajte želatínu pripravenú podľa návodu a poriadne zmixujte. Dajte do formy, prikryte a vložte na noc do chladničky. Polevu urobte podľa fantázie. 

zdravedesiate

Zdroj receptu: Viktor Vincze

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Karfiolová cesnačka v zdravom domácom bosniakuKarfiolová cesnačka v zdravom domácom bosniaku

Cesnak skvelo posilňuje imunitu a v kuchyni je nezastupiteľnou koreninou.

 

Karfiolový krém s domácim pestomKarfiolový krém s domácim pestom

Karfiolový krém vám bude chutiť s pestom z medvedieho cesnaku.

 

Parený karfiol zapekaný v kari krusteParený karfiol zapekaný v kari kruste

Čo poviete na karfiolové menu? Jednoznačne dobrý tip na dnešný obed.

 


Autor článku

viktor

Viktor Vincze

Som tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Celoživotný športovec a momentálne už aj pretekár v kategórii Men's Physique a v budúcnosti aj v kulturistike. K svojim klientom pristupujem komplexne. Okrem tréningov im radím aj v oblasti výživy a doplnkov, rovnako ako aj pri formovaní postavy a prípravy na súťaže.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (1)

Diskusia k článku - Karfiolový cheesecake

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

sarkapappova@gmail.com
sarkapappova
 13.11.2015 16:11

A kedy sa dáva soľ ? :)

 

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.