Ako využiť sezónne ovocie, ktoré každý deň padá v záhradke zo stromu?
Ak hľadáte tyčinku, ktorá by zodpovedala vašim požiadavkám a bola zdravšia, chutnejšia a vhodná aj pre alergikov, nie vždy takú nájdete.
Patê je francúzsky výraz, ktorý označuje varené, rozmixované mäso a tuk, zmiešané do jemnej pasty.
Neviete, čo s cuketou? Pripravte si lahodnú nátierku.
Mungo sú malé, tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok.
Z marhúľ, papriky a cibule možno pripraviť aj chutney.
Táto moja ,,aromatická a pikantná“ pochúťka je najlepšia na čerstvom kozom či ovčom syre.
Skvelé je, že granolu si môžeš pripraviť presne podľa svojej chuti.
Sú vhodné na cesty, šport, do prírody i do práce.
Patê je francúzsky výraz, ktorý označuje varené, rozmixované mäso a tuk, ktoré sú spolu zmiešané do jemnej pasty.
Na rozdiel od mletého maku sa dá maková múka bezpečne použiť ako náhrada pšeničnej múky.