Keď sa povie jeseň, okrem farebného lístia si predstavím aj košík plný jabĺk.
Ak ste sa tento rok rozhodli spraviť vaše Vianoce zdravšími, máme pre vás neskutočne chutný tip! Špaldovú vianočku s orechami.
Vonku sa poriadne ochladilo, a preto ti prinášam aspoň malú sladkú spomienku za letom.
Na prípravu môžete využiť kukuričnú alebo pohánkovú krupicu.
Sladké zemiaky (batáty) sú bohaté na betakorotén, čomu napovedá ich príjemná oranžová farba.
Už ťa omrzelo pečenie tých istých dezertov dookola? Priprav pre návštevu niečo špeciálne.
Tekvicový olej je vynikajúci sám o sebe. Dávame si ho do šalátov, ráno si ním polievame omeletu a úžasný je iba tak s čerstvým kúskom chleba, ktorý si doň namáčame.
Jablkové pité patrí medzi chutnú jesennú klasiku.
Quinoa obsahuje nielen veľmi vysoké percento bielkovín, ale má aj bohaté zastúpenie esenciálnych aminokyselín.
Na prípravu korpusu použijete ovsené vločky, mleté orechy, med a kokosový olej. Základom plnky je tvaroh. To je jednoznačne lákavé!
Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií.
Odolať šťavnatému jablkovému závinu je pre mňa utrpenie. A keď si uvedomím, z čoho je zložené lístkové cesto, necítim sa o nič lepšie. Preto vám ponúkam zdravú alternatívu.
Ružové palacinky sú pastvou pre oči a najlepšie chutia plnené bryndzou.
Výborný a voňavý puding, ktorý je navyše raw.
Lahodná a zdravá nátierka, do ktorej nepotrebujete maslo a ani syr.
Získa si vás chuť mrkvy, aróma ružičkového kelu a chilli.
Milovníčky báboviek, dnes máte šťastný deň. Prinášame vám recept na bábovku zo zdravých surovín.