Milé, chutné, zdravé a vhodné na všestrannú úpravu - i takto môžeme charakterizovať rozličné druhy tekvicovej zeleniny.Pripravte si spolu s nami ľahký obed či večeru z cukety, patizónu a baklažánu.
Pšenové hody na celý deň
Celý článok
Na slano, či na sladko. Malé žltkasté guličky alias pšeno si môžete pripraviť na množstvo variant. Dá sa pripraviť ako hlavné jedlo, príloha, raňajková kaša, dezert, či pridať do polievok a nátierok. Pšeno je proste mňam...ak ho pripravíte chutne a hlavne s láskou.
Zdravie skryté v avokáde
Mirka
Avokádo je pokladom medzi ovocím, a to i napriek vyššej energetickej hodnote. Ak ste mu doteraz neprišli na chuť, pripravte si spolu s nami chutnú nátierku!
Recepty z „plazivej zeleniny“ – cuketa, patizón, baklažán
Mirka
Tekvicový nákyp
Mia
Tento recept sme vyskúšali nedávno. Veľmi chutné a ľahké jedlo na teplé letné dni. Navyše tekvica má sezónu, takže jej kúpite veľa a lacno.