Tip na výborný a rýchly zeleninový obed. Vytvorte si krásne jedlo, plné nádherných chutí a zdravých fytonutrientov.
Z detstva som poznala patizón len ako čudnú vec, ktorá pripomína lietajúci tanier a priznám sa, že ma nikdy neoslovil.
Karfiol so zemiakovým pyré máme radi, ale čo tak karfiolový steak s mrkvovo-karfiolovým pyré, kokosovým mliekom a kurkumou?
Bulgur je vlastne predvarená a nalámaná celozrnná pšenica, ktorá je bohatá na vitamíny A a B a minerály fosfor, železo, horčík a selén.
Cuketa je momentálne v kurze. Čo sa tak s ňou trocha pohrať a vytvoriť z nej chutné jedlo?
Slivková sezóna je v plnom prúde, tak ju treba naplno využiť!
Máte na záhrade veľa cukiny? Pripravte si chutné placky.
Cuketa je skutočne úžasná plodina, čomu nasvedčuje aj fakt, že je skvelým prostriedkom detoxikácie organizmu.
Aj takto môžete do tela doplniť betakarotén, ktorý v lete pokožka ocení.
Dá sa použiť do cestovín, ako nátierka na chlieb či plnka, alebo s chrumkavou čerstvou zeleninou.
Kto má rád pizzu? Chrumkavú, vláčnu a chutnú?
Rizoto je vynikajúcim jedlom najmä na obed.
Kombinácia paradajok, baklažánu, cesnaku, chilli a bazalky je overená záležitosť.
Tiež ste si nejeden raz pochutili na skvelom krémovom rizote a myslíte si, že takto ho dokáže pripraviť len zdatný taliansky šéfkuchár?
Špenát, vajíčka a koreniny sú základ. Zvyšné ingrediencie závisia od vás.