6. MÁJ 2015

Zapekaný ružičkový kel so zeleninou

Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.

Čo budeme potrebovať?

  • 300 g ružičkového kelu
  • 1/3 brokolice
  • hrsť zelených fazuliek
  • 1 mrkvu
  • 1/2 kalerábu
  • 1/2 cibule
  • 2 vajíčka
  • 1/4 hrnčeka mlieka (kvalitného kravského, alebo rastlinného)
  • kokosový olej

Postup: 

Ružičkový kel, nakrájanú fazuľku a brokolicu uvaríme v slanej vode a dáme zohriať rúru na 200 stupňov. Nasekanú cibuľku opražíme na kokosovom oleji a nastrúhame mrkvu s kalerábom. Uvarenú zeleninu zmiešame s nastrúhanou mrkvou a kalerábom, pridáme opraženú cibuľku. Všetko vložíme do zapekacej misy, zarovnáme a v hrnčeku rozmiešame 2 vajíčka s mliekom. Zmes rovnomerne polejeme tak, aby vsiakla a dáme piecť do rúry na 30 minút.

Odporúčame prečítať: Zeleninovo-pohánkové fašírky

Zdroj receptu: http://fitshaker.sk/vyzivna-vecera-zapekany-ruzickovy-kel-so-zeleninkou/


Autor článku

Fitshaker

Fitshaker .sk

Fitshaker je virtuálne fitko pre ženy, kde si môžu zacvičiť svoje obľúbená cvičenia v pohodlí svojho domova prostredníctvom videí. Ideálne pre všetky zaneprázdnené ženy, mamičky, či tehuľky, ktorým záleží na svojej postave.

http://www.fitshaker.sk

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Zapekaný ružičkový kel so zeleninou

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.