24. NOV 2014

Zapekané papriky s masovo-zeleninovým ragú

Paprika je plná živín. Pripravte si ju menej tradične. 

Odporúčame prečítať: Paprika plnená pohánkou

Suroviny :

  • papriky zbavené zrniečok
  • kuracie / morčacie prsia
  • cuketa
  • cherry paradajky
  • malá cibuľa
  • strúčik cesnaku
  • šampióny
  • čerstvý špenát
  • kokosový olej
  • soľ, korenie, chilli

Postup:

Zomelieme polku cibule, strúčik cesnaku a mäso. Okoreníme, osolíme a opečieme na kvapke olivového oleja. Zatiaľ zbavíme papriky vrchnejšej časti a jadierok a zabalené v celofáne vložíme na 20 minút do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia. Zatiaľ si na inej panvici na kvapke kokosového oleja opečieme druhú polovicu cibule, nakrájané šampiňóny a cherry paradajky, nastrúhanú cuketu a špenát. Pridáme trochu sezamových semienok, soľ, korenie, čili, majorán atď. Celú zeleninovú zmes zmiešame s mäsom a naplníme papiky, ktoré môžme posypať syrom (parmezán, čedar...) a zapečieme ešte na 10 minút v rúre.

Odporúčame prečítať: Paradajková polievka s chrumkavou fazuľkou


Autor článku

viktor

Viktor Vincze

Som tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Celoživotný športovec a momentálne už aj pretekár v kategórii Men's Physique a v budúcnosti aj v kulturistike. K svojim klientom pristupujem komplexne. Okrem tréningov im radím aj v oblasti výživy a doplnkov, rovnako ako aj pri formovaní postavy a prípravy na súťaže.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Zapekané papriky s masovo-zeleninovým ragú

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.